GMFpodden

GMFpodden har startats upp för stöd och hjälp till Ställföreträdare i sina uppdrag.
Här informerar och behandlar vi de olika arbetsuppgifter och frågor som uppstår för Ställföreträdare.
GMFpodden hittar du genom någon av apparna: Spotify, Podbean, Google Podcasts, Podcaster eller genom hemsidan www.gmfpodden.se klicka på sidan Podd där hittar du alla inlägg.
Har du frågor eller önskemål som gäller Ställföreträdarskap skriv ner dessa till oss genom www.gmfpodden.se klicka på sidan Kontakta oss eller genom Instagram GMFpodden, även där ställs frågorna genom E-post.
RGMF-ordföranden Urban Stridfeldt och tidigare RGMF-revisorn Stig Johansson har medverkat för att informera om vad RGMF står för och framför allt de unika försäkringar som RGMF har förhandlat fram som täcker om olyckan är framme när Ställföreträdaren är i sitt uppdrag. Privata försäkringar täcker INTE. Ställföreträdare till anhörig rekommenderar vi att försäkra sig.
Teckna din försäkring genom www.rgmf.se eller www.gmfsverige.se

Podden ska fortsättningsvis ta upp frågor, tankar och problem som Ställföreträdare kommer i kontakt med för att på ett enkelt och snabbt sätt få hjälp och stöd i sina uppdrag. Kontakta mig gärna om du har någon idé/uppslag om intressant information som gagnar Ställföreträdare.
Ansvarig utgivare: Marita Lind – marita.lind@gmfpodden.se
Välkomna!