Månadsbrev november 2017

Nu börjar det lacka mot jul och man börjar skylta för årets största helg.Alla har mycket att göra. Men många av våra huvudmän har det svårt med ensamhet i dessa tider. Därför bör vi tänka extra mycket på dem.

Jag tycker det har varit ett tungt år med tanke på att det skrivits och talats så mycket om oseriösa godemän och förvaltare. Det är inte alltid så lätt att stå upp för vad man gör när det är så mycket negativt i press och tv. Man önskar ju att någon skrev eller sade lite positivt om oss.
Allt detta gör ju också att man förstår att det är viktigt med ansvarsförsäkringen.
Det är viktigt för oss att så många som möjligt tecknar denna för att vi ska kunna behålla våra villkor.

Trots allt finns det ju lite ljus i mörkret. Tove har varit och pratat med Bankföreningen och kanske kan det underlätta en del för oss.Hon har även träffat andra intressenter som kanske kan vara till gagn för oss.

Mitt uppdrag i föreningen är bland annat att försöka göra hemsidan så attraktiv som möjligt.Jag tar gärna emot förslag för denna.

Tänk gärna på Internationella frivillghetsdagen den 5 december. Denna dag finns inte angiven i någon almanacka men det är många som borde kunna fira denna dag att de deltar i frivillghetsarbete.

Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

Maj-Britt Hansson